Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Németül:
 
Hallo
Ich kann mir schon vorstellen, was Ihr denkt, Ihr seht den Namen & denkt Verarsche, gut, dann braucht Ihr hier nicht zu lesen.
Wie ich auf diese Seite komme? Wir kennen Leute, die auch in Forums sind, nur diese werden niemals sagen, das sie uns kennen.
Deshalb hört nicht auf Leuten die sagen, sie kennen uns, unsere echten Freunde sagen sowas nie.
Ich finde es schön, wenn Ihr über uns redet und Euch austauscht, doch vieles geht zu weit.
Wir sind auch nur Menschen, & wir haben ein Privatleben, was uns viel bedeutet. Wir sind jung, geniessen unsere Zeit & haben Spaß.
Ich habe mir einiges hier angekuckt, & oft habe ich nur mit dem Kopf geschüttelt.
Ich liebe das was ich gerade mache, aber oft frage ich mich, warum manche Gerüchte in die Welt setzen & z.b. Fantasien, wie ich zum Beispiel küsse oder im Bett wäre, freien Lauf lassen?
Es werden Bilder von Mädchen rein gemacht, die angeblich meine Freundinnen sind, & die Mädchen werden dann oft angemacht, sie sind hässlich usw. Das ist doch nicht normal.
Geniesst doch einfach unsere Musik, unsere Konzerte usw., & laßt unser Privatleben aus dem Spiel, denn es geht Euch doch um Tokio Hotel, und nicht um Freundinnen, Familie, Freunde, Nachbarn oder Hunde.
Macht Euch nicht immer so viele Gedanken, uns geht es sehr gut, wir leben unseren Traum, & Ihr alle seid der Grund dafür das wir ihn leben dürfen.
Und das wird auch das erste & letzte mal sein, das ich hier schreibe, ich will das einfach mal loswerden, vielleicht verstehen ein paar das auch.

Liebe Grüße
Bill
 
 
Magyarul:
 
Hi,
El tudom képzelni hogy mit gondoltok amikor látjátok a nevemet, és hazugságnak hiszitek, nos ezesetben nem kell elolvasnotok ezt. Hogyan találtam meg ezt a site-ot? Ismerünk olyan embereket akik fórumozni szoktak, de soha nem fogják elmondani hogy ismernek minket. Ezért ne higyj olyan embereknek akik azt mondják ismernek bennünket, mert az igazi barátaink soha nem mondanák el. Édes ahogy rólunk beszélgettek és információkat osztotok meg, de néha ez már túl sok. Mi is emberek vagyunk nekünk is van magánéletünk, ami sokat jelent nekünk. Még fiatalok vagyunk, most élvezzük az időt és jól szórakozunk. Átnéztem a sok véleményt és gyakran csak ráztam a fejem. Szeretem amit most csinálok, de gyakran megkérdezem magamtól, hogy néhány ember miért indít el pletykákat vagy fansite-okat, hogy hogyan csókolok vagy mijen vagyok az ágyban. Vannak a lányok képei, akikről azt hiszik hogy a barátnőim, és gyakran azt mondják hogy ezek a lányok csúnyák. Ez nem normális. Csak élvezzétek a zenénket, vagy a koncertjeinket, és engedjétek hogy legyen magánéletünk. Ez a Tokio Hotel-ről szól és nem a barátnőinkről, családunkról, barátainkról, szomszédainkról vagy a kutyánkról. Ne gondoljátok hogy mi mindent jól csinálunk, mi csak éljük az álmainkat, és ti vagytok azok, akik miatt mi ezt meg tudjuk élni. Ez volt az első és utolsó alkalom hogy írtam ide, én csak el akartam mondani ezt, talán néhányan érteni fogjátok.
 

Bill

 

Németül

Könnt ihr euch vorselen, wie schlimm es ivl, wenn jeden tag von morgens bis abenels fremd leute bei euch klingeln! Bitte respektiert unsere privatsphare! Bill+Tom wohnen jetzt in Manderburg, weilsie hier nicht mehr in Ruhe leben Könnten!Es ist unmöglich mit allen fens kanfakt zu haben,  selbst wenn man alles andere aufgeben würde, die musick, sein gangen leben. Und jede und euch Gaubt Sie ist die einzige u. was besonderes Denkt Doch mal Nach  ez itt nem tom mi hat die Zeite

magyarul:

Nem is tudjátok elképzelni, milyen, ha minden nap, reggeltöl estig vadidegen emberek csöngetnek nállatok! Kérlrk tartsátok tiszteletben a privát szféránkat! Bill+Tom Megdeburgban lakik, mert itt már nem tudtak nyugodtan élni! Lehetetlen minden rajongoval kapcsolatot létesiteni, még akkor is, ha az ember minden mást feladna, a zenét, az egész életét. És mindegyikötökazt gondolja, ö az egyetlen, a különleges, akinek sikerülhet. Gondoljátok át mégegyszer! Senkinek sincs ideje!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Your Guide To Blood Urgency Numbers

(AKixKeKsstoolo, 2018.10.11 22:07)

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-tadalafil-10mg-prix/

Blood Pressure - Taylor & Francis Online

(AKixKeKsstoolo, 2018.09.27 13:18)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-ou-lacheter/

sdfgsdfg

(Huli, 2008.12.31 16:58)

Én hát igen lehet hogy gáz de én még mindig szeretem öket nem voltam koncertem mert a gyagyás szüleim szerint rosz hatásal vannak rám nem adnak zseppézt és nem fizetik a jegyet de akkor is hallgatom öket és szeretem a zenéjüket!!!

tura

(anonimus, 2008.09.28 17:18)

nem tudom hogy most ki írta ezt, lényegtelen !!!igazat adok billnek és tisztelem is mert eltűr minden kritikát nagyon kitartó és eléri amit akar....sajnálom viszont azért mert az anti th-sok folyton bántják azért mert más de állítom mindenkinek aki tényleg szereti őket az kitart mellettük!!!én kifogok

Nyíregyháza

(Vica , 2008.07.17 12:46)

Én csak véletlenül léptem be ide, mert kerestem vmit a google-ban!
Totál igaz mind amit írtak hisz tényleg kell nekik is élniük. Tök rossz lenne ha idegenek jönnének hozzánk és kopogtatnának be. Az én oszt. társaim nagyon sok rondát pletykálnak, róluk. Mert az igaz , hogy a z én osztálytársaim pletykásak. Azért megyek el másik suliba.Ha az egyik összeveszik velem elmondja a barátnőének és rögtön összeveszik az is velem és így tovább.

budapest

(betti, 2008.05.05 16:06)

igaza van billnek nem kell mindig róluk hülyeséget terjeszteni hagyátok hagy éljék az életüket oksa na csá puszi billnek tomnak gustavnak és georgnak szeretlek benneteket bill szerelmem pussz betti

kecskemét

(THdiana92, 2008.04.09 23:08)

A második levelet tényleg az anyuk írta! benne volt a pocornban 2006-ban!!!! Ja és magyar Popcornban és meg is van a cikk!:P Az elsőt nem tom!

Budaörs

(Niky, 2008.03.08 14:28)

Back this previous very sweet what kind of is top notch nice to compose .:P I do not understand it simply why he would write onto a Hungarian side?

miranda91@citromail.hu

(Vanessa, 2008.03.07 14:39)

Mert a második "levelet" az anyjuk írta ki egy táblára az ajtajukhoz........

!!!

(Angéla Bill, 2008.02.23 18:28)

Nem tudom,hogy ők írták e ,de ez így is - úgy is IGAZ!! nekik is élni kell!!!

valahonnan

(Csak valaki, 2008.02.20 13:42)

Nem tudom eldönteni... , hogy ezt télleg Bill küldte vagy csak a szerkesztő írta a nagyobb siker érdekében! De a második verzió hivatalosabbnak hangzik!!!