Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A Tokio Hotel énekese Bill elárulta mivel lehet kiborítani.

Megőrülök az ilyen dumáktól:

'Hé, Bill, te itt és nem Tokio?' vagy 'Bill, nem gondolkodtál még azon, hogy átoperáltatod magad?' Nem jut eszükbe jobb?!

PLETYKÁK
DOHÁNYOZNAK AZ EGYÜTTES TAGJAI?

Nem ez szemen szedett hazugság!!! Nem tudjuk ki mondta de nem is akarjuk jo amikor 14 évesek voltunk kiprobáltuk de azota egyikünk se!!!

VALÓBAN BELEHABARODTAK A FIÚK A BLOG 27 TAGJAIBA?

 Egy lány sem kerül olyan közel a Tokio Hotel tagjaihoz az utóbbi időben, mint Alicia és Tola. Mindkét lány a Blog 27 tagjaként lép színpadra a Schrei című turné keretében, ahol együttesük a TH előzenekara. Sok rajongó fél attól, hogy a lengyel lányok, illetve Bill és bandája között komolyabb kapcsolat is kialakul. Így nem csoda, hogy a neten komolyan támadják Tolát és Aliciát. Gustav: „A lányok jó fejek, de nincs köztünk semmi. Csak a koncertek előtt találkozunk, azután pedig ismét elválnak útjaink, nekik ugyanis korán ágyba kell kerülniük.” Tom hozzáteszi: „Egyébként egyik lány sem tud németül, és angolul sem beszélnek folyékonyan!”

TOMNAK TITKOS BARÁTNŐJE VAN?
Tomot mostanában gyakran látták feltűnni Lipcsében, így megindultak a találgatások, hogy ott lakik a barátnője. Tom: „Baromság! Egyszerűen ott szoktam vásárolni, és rokonaim is laknak a városban.”

A TH TAGJAINAK NEM LEHET BARÁTNŐJÜK?
Hivatalosan nem létezik ilyen tilalom. „Egyszerűen nincs időnk tartós kapcsolatra” – mondják a fiúk. Jelenleg mind a négyen egyedül vannak. Időközben ugyanis Gustav is szakított a barátnőjével, ám erről nem hajlandó nyilatkozni. („Ez magánügy” – mondja.)

BILL INZULINT FECSKENDEZ BE MAGÁNAK?
„Nemrégiben egy koncerten láttam, hogy Bill alkarján vörös pöttyök éktelenkednek. Vajon drogozik vagy inzulint kell beadnia magának, ahogy a barátnőm állítja?” – teszi fel a kérdést egy lány az egyik internetes fórumon. A válasz: Bill nem szed drogokat, és nem is cukorbeteg. Amit a lány látott, az egyfajta allergiás bőrkiütés volt.

BILL NEM ÉLŐBEN ÉNEKEL?
De igen, mindent élőben énekel, ha nem is mindig tökéletesen. Még a tévéfellépések során is élőben zenél a csapat, ami igazán ritkaságnak számít manapság.

A LEMEZEN VALÓBAN NEM A SRÁCOK JÁTSZANAK A HANGSZEREKEN?
Természetesen minden hangszeren ők maguk játszanak, de a stúdiófelvételek során más zenészekkel is kiegészültek. „Azt akartuk, hogy minden tökéletes legyen” – mondja Tom. A következő lemezhez azonban már nem szeretnének vendégzenészeket hívni.

AZ INTERNETEN TERJEDŐBEN VAN A SEX CÍMŰ SZÁM. TÉNYLEG TOM ÉNEKLI EZT A DALT?
Nem, ez nem a Tokio Hotel szerzeménye, hanem Lukas Hilberté. Ennek ellenére gyakran hiszik azt, hogy a TH játssza. Bill: „Tomnak jó hangja van, ezért a készülő új lemezen egy-két dalt ő fog énekelni!”

 LENGYELORSZÁGBA KÖLTÖZIK A TOKIO HOTEL?
Nem. A körülöttük lévő hisztéria azonban Európa keleti felére is átterjedt: Romániában, Csehországban, Lengyelországban és hazánkban is egyre-másra alakulnak a fanklubok, és gyakran kerül a címlapokra a csapat. A TH valószínűleg nyár elején indul kelet-európai turnéra.

BILL TETOVÁLÁSA NEM IGAZI?
A Bill tarkóján látható zenekari logó valódi. Bill: „Titokban csináltattam. Az anyukám tombolt, amikor meglátta!” De akkor vajon miért tűnik elmosódottnak? Egy szakértő szerint olyan, mint egy kozmetikai tetoválás, amely majd az évek múlásával felszívódik.

GUSTAV KORÁBBAN KÖVÉR ÉS SZEMÜVEGES VOLT? 
Nem ez nem igaz, jo lehet hogy egy kicsit kövér voltam de nem nagyon! 

GEORG TÉNYLEG KIEGYENESÍTI A HAJÁT?
Igen. A fotózásoknál egy fodrász simítja ki a fürtjeit hajvasalóval, egyébként viszont ő maga készíti el a frizuráját.

BILL MÉG SZŰZ?
Míg Tom teljesen nyíltan beszél a szexről, Bill nagyon szűkszavú a témával kapcsolatban. „Senkire nem tartozik, hogy lefeküdtem-e már valakivel!” – mondja. A volt barátnője, Ina ellenben állítja: „Biztosan túl van már a dolgon, ezt ő maga mesélte nekem!”

AZ INTERNETEN KERINGŐ TELEFONSZÁMOK VALÓDIAK?
A különféle fórumokon időről időre felbukkannak olyan mobiltelefonszámok és email-címek, amelyeket a fiúknak tulajdonítanak. Sok rajongó ezt komolyan veszi, pedig egyik sem igazi. Georg: „Bár sok fórumot elolvasunk, de sosem adjuk ki sem a címeinket, sem a telefonszámainkat. Ezúton is üzenem minden rajongónak, hogy ne dőljön be ezeknek!

  

Image Hosted by ImageShack.us

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sdfgsdfg

(Huli, 2008.12.31 16:55)

Jaja probáld meg te mit tenél én elhiszem hogy az oldalvezetö nem tud frissiteni mert alig hallanuk roluk szoval én megértem!

kecskemét

(THdiana92, 2008.04.09 23:03)

Kicsit elavult már!frissítsetek!