Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


T O M

Frizura: Hosszú rasztaloknik, azonban soha nem hordja kiengedve, hanem sildes vagy baseballsapka kivágásába fűzi a tincseit – Tom hajstílusa kényelmes és laza. Ilyen haja van már három éve.

„Idegesítőnek találtam, hogy mindennap foglalkoznom kell a hosszú hajammal. Ezért lustaságból rasztatincseket készíttettem magamnak. Azt sajnos nem tudtam, hogy ezt sokkal alaposabban kell tisztítani, mint a „rendes” hajat.”

Arc: Tomnak markánsabb az arcéle, mint testvérének, Billnek – ha nevet, fülig szalad a szája. Az alsó ajkában lévő piercing vagány természetét hangsúlyozza. Míg Bill  elgondolkodónak, bizonytalannak tűnik, Tom szinte sugárzik a magabiztosságtól. Ezenkívül rajta sokkal hamarabb észre lehet venni a hangulatváltásokat. Nála minden egyértelmű, nem kell találgatni, mi nyomja a szívét. Ez teszi szimpatikussá Tomot. Egy srác, aki minden buliban benne van!

Karakter/Jellem: Báránybőrbe bújt farkas! Tom kifelé ártatlannak, játékosnak és bájosnak mutatja magát, de főként a lányokkal kapcsolatban nagyon észnél kell lenni vele! Szeret flörtölni, szinte letámadja a lányt, és minden teketória nélkül lesmárolja őket – mint a múltkor is, egy buliban. Ő egy igazi kis macsó, aki azt teszi, amit szeret. Közben ugyan nagyon szenvedélyes, ám nem mindig hű. Ha túl forró lesz a számára a talaj, inkább menekülőre fogja a dolgot. Ha valaki mégis megharagszik rá, nem tart sokáig, mert ártatlan „kivert kutya”-pillantásával gyorsan a maga pártjára állítja az illetőt.

 

 

B I L L

Stílus: Bill stílusa nagyon egyedi, és új divatot teremt! Koptatott amerikai pólókat hord, tornacsukát és rojtos farmert. A csavar: egy normális, kockás vászonnadrág fölé veszi fel a rojtos farmert – ez olyan poén, amit azóta sok rajongó lemásolt. Menő bőrszalagok és csuklószorítók díszítik Bill karját, az ujjain bizarr gyűrűket visel (jobbra). Bill sok ruháját maga tervezi, például szétvagdos két nadrágot, majd újra összevarrja az összekevert részeket. Kedvenc színe a piros és a fekete.

Szexepil: Hátul a nyakára tetováltatta a zenekar szintén különleges szimbólumát. Csábos mosoly és gyengéd pillantások – Bill olyan srác, akibe bele kell szeretni, és meg kell tartani! A rideg álarc mögött romantikus alkat rejtőzik. A lányok nagyon bírják Bill gyengédségét, és úgy érzik, megérti őket. Egész lényéből árad a kisfiús erotika, és a színpadon szabadjára engedi az érzéseit. Sok lány szeretne olyan romantikus barátot, mint Bill…

Kisugárzás: Néha gyengéd, néha kemény, néha megközelíthetetlen – Billt egy szinte mágikus aura veszi körül, ami a hangulatai szerint változik. A fotókon gyakran tűnik hűvösnek és zárkózottnak, alig nevet és szinte soha nem borul ki. A színpadon viszont kirobbanó teljesítményt nyújt, mint egy vulkán. Ha Bill egyszer beindul, akkor senki sem állíthatja meg. Vicces, talpraesett, sokat nevet és beszél, mint a vízfolyás. Ezek az ellentétek teszik olyan csodálatra méltóvá Billt…

 

 

„Amikor csak meglátom Billt, könnyek szöknek a szemembe, olyan édes” – „Tom a kalapács, totál szerelmes vagyok belé” – Szerelmes, de olykor durva szavakkal kiáltják világgá a Tokio Hotel rajongói az érzéseiket az internetes fórumokon, illetve a koncerteken látható plakátokon. Tízezernyi lány hever a Kaulitz-testvérek lábai előtt. Nincs egy popsztár sem – még a US5 tagjai között sem – akit annyira körülrajonganak és istenítenek, mint Billt és Tomot, nincs olyan srác, aki több érzelmet, csodálatot és igen, hisztériát vált ki a lányokból...

 

 

Billt az egész ország a különleges manga frizurájával ismerte meg!
(33.0 KB)

Aztán 2006.Januárjában hajstílust váltott!Cool!!
(165.3 KB)

Februárban már kicsit hosszabb lett a haja és a feje tetején belett zselézve!
(12.8 KB)

Májusban fehér melírokat tetetett bele!
(3.0 KB)

Kissé felborzolt hajstyle!Nem olyan vadul bezselézve,de azért van egy kevés rajta!
(7.1 KB)

Júliusban lelapított hajjal és kissé túl kifestve jelent meg Franciaországban!
(421.8 KB)

Szeptemberben már extrémebben bezselézte a haját!;)
(34.7 KB)

Októberben a fru frujából vágtak egy jó cseppet és azt is egyenesen felállítva zselézte be!
(53.2 KB)

És napjainkban!Billnek eléggé hosszú már a haja és oldalt van neki bezselézve,borzosan!:) Tök cuki!:)
(22.5 KB)


Bill feketére festi a szemeit:
(4.5 KB) (1.4 KB) (3.0 KB)
De mostanában sokszor láthatni fekete-fehér sminkben:
(1.7 KB) (1.2 KB)

 
 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sdfgsdfg

(Huli, 2008.12.31 16:59)

Szerintem ez a legjob amit eddig néztem xD Csak igy tovább szerkesztö

,,,,

(Kicsilány, 2008.07.27 18:30)

Egész jó, de a külsején még dolgozz h klasszabb legyen! :) <3 TH <3

domcsi8@citromail.hu

(dominika, 2008.06.18 21:48)

aces

domcsi8@citromail.hu

(dominika, 2008.06.18 21:47)

szerintem jó